Little England Design A/S.

Vårt showroom med sanitærutstyr og fliser og vårt kontor er i Nobels gate 18 i Oslo. Ring oss og avtal et besøk for å se våre utstillinger og en samtale om oppussing av din bolig eller besøk vår Te Salong i Vollen i weekenden hvor vi også har litt utstilling av sanitærutstyr og fliser.  Vi har også presentasjon av bad og fliser i vårt visningshus på Tofte i Hurum.  Fra 2022 leveres et utvalg av vårt sanitær porselen (vasker, søyler og toalett) i sort porselen og/eller metall i gull. Se lenger ned på denne siden og ta kontakt med oss for informasjon og priser. Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

HVORDAN FINNE PRODUKTER PÅ VÅRT NETT-STED?

Kjære kunde.

Du vil på venstre side på din skjerm finne en liste med produkt serier.  Klikker du på en av tekstene vil det komme opp et bilde av et produkt eller en serie av produkter.  På den siden du får opp må du gå nedover siden med glideren på høyre side.  Det er tekst eller bilder på hver side hvor du kan klikke for å få opp annen informasjon om produktet som pris, bilder, en brosjyre, eller tekniske tegninger.  Vårt største utvalg av produkter er våre egne Little England serier og fra Imperial Bathrooms.  Hvis du klikker her får du opp katalogen fra Imperial hvor du finner samtlige produkter fra fabrikken.  Du vil hos Imperial Bathrooms også finne en serie med krakkelerte veggfliser som vil gi ditt bad en egen glød.  Hvis du vil se eksempel på bad vi har innredet eller badekar vi har hånd dekorert, klikk her.

Hvis du ser etter "gammeldagse" viktorianske gulvfliser kommer disse fra firma Original Style.  Klikk her så får du opp samtlige brosjyrer om dette,   Du kan også besøke våre leverandørers nettsider ved å gå til vår hovedside hvor du ved å klikke på de respektive navnene i teksten kommer inn på produsentens nettsider hvor du vil finne ytterligere informasjon.  Hvis du vil tilbake til utvalget av produkter på vårt nettsted, klikker du "tilbake" i headingen på din nettleser.

Hvis du synes det er vanskelig å finne frem på nettstedet, må du gjerne ringe oss (tlf. 22 55 4100 eller mobil 911 38 388) slik at vi kan "geleide" deg frem til produktet eller produktene du søker, eller vi kan gi deg råd, basert på vår 25 års erfaring, om hvilke produkter som passer sammen.  Little England har et ekstremt stort vareutvalg og det er derfor vanskelig å prensentere alt på vårt nett sted, dog er nettstedet en indikasjon på hva vi kan skaffe.

Vi har også en nettbutikk med priser på våre små-artikkler som toilettrullholdere, knagger, håndklestativ o.s.v. som dul kan bestille over nettet og få tilsendt pr. post.  Når det gjelder priser på større produkter som støpejernsbadekar, dusjer, kraner o.s.v. kan disse settes sammen på svært mange måter til varierende priser, og du må ringe oss, eller sende oss en e-post og spørre om pris.

Det er hyggelig hvis du tar deg tid til å titte på hva vi har, eller kontakte oss for en orientering.  Klikk her littleng@online.no for å sende oss en e-post.

Vennlig hilsen

Little England Design A/S

Henning Edin Lyche

Little England Design A/STelefon: 22554100Nettstedskart