Little England Design A/S.

Vårt showroom med sanitærutstyr og fliser og vårt kontor er i Nobels gate 18 i Oslo. Ring oss og avtal et besøk for å se våre utstillinger og en samtale om oppussing av din bolig eller besøk vår Te Salong i Vollen i weekenden hvor vi også har litt utstilling av sanitærutstyr og fliser.  Vi har også presentasjon av bad og fliser i vårt visningshus på Tofte i Hurum.  Fra 2022 leveres et utvalg av vårt sanitær porselen (vasker, søyler og toalett) i sort porselen og/eller metall i gull. Se lenger ned på denne siden og ta kontakt med oss for informasjon og priser. Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

Båt badekar i glassfiber - frittstående - en klassiker for alle omgivelser.

God design skal ikke endres. Vi holder oss derfor til originalt design, til gunstige priser sammenlignet med støpjern.  Leveres i 2 størelser, 1.640 x 705 m.m, eller 1.780 x 880 m.m.  Disse 2 variantene er i et syntetisk materiale med en hard og kompakt kjerne og kraftig, ripefast overflate til lavere pris enn samme badekar i støpejern.  Det kan ikke monteres kar batteri på kanten av badekarene.

Klikk her for oversikt med bilder og  pris.

Klikk her for våre alternative mer eksklusive båt badekar i støpejern.

Hør George Harrison (ex. Beatles) syng en fin versjon av en sang fra 1930 tallet - Between the Devil and the Depp Blue Sea.


Little England Design A/STelefon: 22554100Nettstedskart