Little England Design A/S.

Vårt showroom med sanitærutstyr og fliser og vårt kontor er i Nobels gate 18 i Oslo. Ring oss og avtal et besøk for å se våre utstillinger og en samtale om oppussing av din bolig eller besøk vår Te Salong i Vollen i weekenden hvor vi også har litt utstilling av sanitærutstyr og fliser.  Vi har også presentasjon av bad og fliser i vårt visningshus på Tofte i Hurum.  Fra 2022 leveres et utvalg av vårt sanitær porselen (vasker, søyler og toalett) i sort porselen og/eller metall i gull. Se lenger ned på denne siden og ta kontakt med oss for informasjon og priser. Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

Dusj vegger til alle formål i klart, frosset eller mørkt glass.

Doble glassvegger eller vinduer i herdet sikkerhetsglass med flytende krystaller mellom glass-lagene produseres i Dublin i Irland som tilkoblet en svakstrømsbryter eller dimmer endrer glasset fra klart til frosset eller mørkt glass.  Klikk på bildet under for en presentasjons film på YouTube. 

 

Vi har også en serie med stort utvalg av dusjvegger og dører i mange varianter og størelser med "in-line-panel" og sidepanel,  alt med kraftige forkrommede aluminiums profiler og 8 m. m. klart sikkerhetsglass, og hva med den kraftige termostat dusjen i nisjen ? Klikk på bildet under for å se bare en liten del av kombinasjonsmulighetene.

Little England Design A/STelefon: 22554100Nettstedskart