Little England Design A/S.

Vårt showroom med sanitærutstyr og fliser og vårt kontor er i Nobels gate 18 i Oslo. Ring oss og avtal et besøk for å se våre utstillinger og en samtale om oppussing av din bolig eller besøk vår Te Salong i Vollen i weekenden hvor vi også har litt utstilling av sanitærutstyr og fliser.  Vi har også presentasjon av bad og fliser i vårt visningshus på Tofte i Hurum.  Fra 2022 leveres et utvalg av vårt sanitær porselen (vasker, søyler og toalett) i sort porselen og/eller metall i gull. Se lenger ned på denne siden og ta kontakt med oss for informasjon og priser. Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

Little Englands egen porselens serie - servanter og toilett.

Porselenet er fordelt i serier. Little England Viktoriansk, Little England Edwardiansk eller Little England Klassisk eller Classic (nederst på siden - også med blomster dekor).  Stilen er enkel og ren slik vi liker det i Norge basert på engelsk tradisjon og design.  Hver serie har en egen side på listen til venstre med detaljer pg priser.

I hver serie kan servantene henges på veggen, settes på en søyle (om ønskelig med en håndklestang) eller settes på et praktisk servant stativ. Det er store servanter, mellomstore og "småvasker" til gjeste toilett. Toilettene leveres for sammenkoblet montering slik vi er vant til, lavt spylende med et kort nedløpsrør, eller høytspylende med langt nedløpsrør fra en porselens systerne under taket med "pull & chain". På et sammenkoblet eller lavtspylende toilett kan man velge mellom skylling med et porselenshåndtak eller en trykk knapp slik vi er vant til. De store og mellomstore servante leveres med 1, 2 eller 3 hull for montering av blandebatteri.

Nedenfor fra venstre : Buet Edwardiansk, kantet Edwardiansk og håndklestang, buet Edwardiansk med håndklestang og klassik med håndklestativ.

        

Nedenfor vises vår Viktorianske servant i 3 varianter.

         

Nedenfor vises serien CLASSIC (toalett og vasker leveres med eller uten blomster)

 

Vi har på forsiden av vår nettside videoen "What a Wonderful World" med Louis Armstrong.  

Hvis du har lyst til å høre hva "Old Sachmo" sa i 1970 om hvor god verden kan bli. 

klikke her og se en hyggelig film om "vår vidunderlige jord klode".

Little England Design A/STelefon: 22554100Nettstedskart