Little England Design A/S.

Vårt showroom med sanitærutstyr og fliser og vårt kontor er i Nobels gate 18 i Oslo. Ring oss og avtal et besøk for å se våre utstillinger og en samtale om oppussing av din bolig eller besøk vår Te Salong i Vollen i weekenden hvor vi også har litt utstilling av sanitærutstyr og fliser.  Vi har også presentasjon av bad og fliser i vårt visningshus på Tofte i Hurum.  Fra 2022 leveres et utvalg av vårt sanitær porselen (vasker, søyler og toalett) i sort porselen og/eller metall i gull. Se lenger ned på denne siden og ta kontakt med oss for informasjon og priser. Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

LEVERINGSTID,  BESTILLING OG BETALING AV VÅRE PRODUKTER

Kjære kunde

Dersom du ønsker å bestiller varer hos oss blir du i første omgang ikke bedt om noen form for forhåndsbetaling, eller opplysninger om kreditkort.  

Etter at vi har mottatt din bestilling eller forespørsel vil vi kontakte deg pr. telefon eller e-post for å justere detaljer for ønskede varer,  f.eks. antall hull i vasken til blandebatteri,  justering av mål,  farge og finish.  Husk å oppgi telefon nummer og adresse.

Du vil deretter få en ordrebekreftelse fra oss med nødvendige justeringer, detaljer og tekniske tegninger for dine håndverkere og montering av utstyret, som du til slutt må godkjenne, før varene blir satt i bestlling fra produsenten i England.

Forutsatt at ønskede produkter er på lager i England er normal leveringstid minimum 4 uker fra godkjent bestilling. Bestilt utstyr må forhåndsbetales (nettbank) før utkjøring fra vårt lager på Skjetten utenfor Oslo.  Utkjøring fra Skjetten belastes etter partiets vekt og volum, og henting av varer på vårt lager belastes med et ekspedisjons gebyr på Kr 210,-.  Små post forsendelser belasted med Kr 500,- for pakking og porto.

Du kan trygt bestille produkter hos oss, forvisset om at du vil få nødvendig teknisk bistand og dokumentasjon for monteringen.  Klikk her littleng@online.no for å sende oss en e-post.

Vennlig hilsen

Little England Design A/S.

Henning Edin Lyche

 

Little England Design A/STelefon: 22554100Nettstedskart