Little England Design A/S.

Vårt showroom med sanitærutstyr og fliser og vårt kontor er i Nobels gate 18 i Oslo. Ring oss og avtal et besøk for å se våre utstillinger og en samtale om oppussing av din bolig eller besøk vår Te Salong i Vollen i weekenden hvor vi også har litt utstilling av sanitærutstyr og fliser.  Vi har også presentasjon av bad og fliser i vårt visningshus på Tofte i Hurum.  Fra 2022 leveres et utvalg av vårt sanitær porselen (vasker, søyler og toalett) i sort porselen og/eller metall i gull. Se lenger ned på denne siden og ta kontakt med oss for informasjon og priser. Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

Nyheter

Glassvegger til alle formål i klart, frosset eller mørkt glass.
Doble glassvegger eller vinduer i herdet sikkerhetsglass med flytende krystaller mellom glass-lagene produseres i Dublin i Irland som tilkoblet en svakstrømsbryter eller dimmer endrer glasset fra klart til frosset eller mørkt glass. Klikk på bildet under for en presentasjons film på YouTube.
Mer info

Nytt termostat servant batteri i 2016
Elegant og gammeldags design med supermoderne termostat teknologi. Klikk på bildet og se.
Mer info

Little England baderoms møbler
2017 - 2018 Minerva (Corian) kraftig topp plate i hvit, hvit marmor eller sort granitt. Skap i uttallige sammensetninger og størrelser i heltre i 3 farger med vannfast sokkel for gulvmontering eller vegghengt - Skap i hvit matt, sandfarget eller olivengrønn. Elegant, eksklusiv uten å være for dyr. Kontakt oss om detaljer, besøk oss i Vollen og klikk her eller på bildene for prisantydninger.
Mer info

En liten revolusjon til badet - Et gammledags men moderne kar batteri.
Norsk standard 15 cm senteravstand for veggmontering - store dekksiver - se en forenklet bruksanvisning ved å klikke her, eller se nederst på siden. Rattet til venstre er en termostat, mens rattet til høyre regulerer vannmengden og dirigerer vannet til "tuten" eller hånd dusjen.
Mer info

Kraner til servant, badekar og dusj med sorte porselens håndtak.
Sommeren 2015 lanserte vi i vår St James serie et stort utvalg hvor man kan velge mellom sorte eller hvite porselens håndtak. Litt dyrerr i sort - men kanskje det er verdt det. Be om pris.
Mer info

Little England introduserte Arcade sanitærutstyr i Norge.
En engelsk tidløs og enkel serie basert på lange tradisjoner med metall deler i nikkel som på begynnelsen av 1900 tallet.
Mer info

Nytt Little England Arcade Abermarle badekar fra 2015
"Surround" i rustfritt stål med nikkel finish. Klikk på bilde for detaljer
Mer info

Nytt støpejernsbadekar fra Imperial Bathrooms fra 2015
King Charles badekar innvendig i hvitemaljert støpejern og med ytterside (surround) i stål for egen dekorering
Mer info

Imperial Bathrooms og Little England Design presenterer nye produkter fra 2013
Klikk på bildene under for å se nytt tilleggsutvalg.
Mer info

Vi introduserer 2 nye Victoria konsoll vasker med ben i oktober 2012
Den dobble er 1200 bred x 590 dyp - den enkle 860 bred x 590 dyp.
Mer info

Little England kjøkken kraner i stort utvalg
God kvalitet og annerledes design
Mer info

Little England introduserer i 2012 ny serie badeoms garnityr.
Vår egen serie garnityr til badet. Praktisk og godt utvalg i god engelsk stil og kvalitet. Åpne siden ved å klikk ovenfor for datablad med målsatt tegning, datakoder og priser.
Mer info

Utstilling av kjøkken og baderoms møbler fra Chalon i Somerset i England
Vi har monterte opp en utstilling av våre eksklusive frittstående "country" kjøkken i Sandvika og anbefaler alle som vil ha et annerledes kjøkken til å avlegge oss et besøk. Hvor "slitt" vil du ha kjøkkenet eller badet levert fra fabrikken. Kom og prat med oss !
Mer info

Ny modell forkrommet båt badekar
Hvitemaljert støpejern innvendig - polert og høyglanset aluminium (krom) utvendig. Det er ikke alltid lett å få gode bilder av blanke overflater og bildet nedenfor er foreløbig det beste vi har. Yttersiden av badekaret ser i virkligheten ut som en forkrommet overflate. Passer på alle typer bad - hypermoderne - gammelmodige - eller nostalgiske.
Mer info

Little England Design A/STelefon: 22554100Nettstedskart