Little England Design A/S.

Vårt showroom med sanitærutstyr og fliser og vårt kontor er i Nobels gate 18 i Oslo. Ring oss og avtal et besøk for å se våre utstillinger og en samtale om oppussing av din bolig eller besøk vår Te Salong i Vollen i weekenden hvor vi også har litt utstilling av sanitærutstyr og fliser.  Vi har også presentasjon av bad og fliser i vårt visningshus på Tofte i Hurum.  Fra 2022 leveres et utvalg av vårt sanitær porselen (vasker, søyler og toalett) i sort porselen og/eller metall i gull. Se lenger ned på denne siden og ta kontakt med oss for informasjon og priser. Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

Little England Design A/S ble startet midt på 80-tallet av ekteparet Liv Kjersti og Henning Edin Lyche. Firmaet drev opprinnelig generell interiør design, hvilket vi fremdeles gjør, men har etterhvert i sterkere grad spesialisert oss på bad og representerer europeiske produsenter av sanitærustyr og fliser med utsøkt design og kvalitet. Våre viktige leverandører av porselen, fliser og innredning er alle i England.  Våre keramiske gulv og vegg fliser kommer fra Devon i syd englandI tillegg har vi våre egne populære eksklusive Little England Burlingten og Arkade sereier porselens vasker, toilett, kraner, baderoms tilbehør, termostat dusjer og et stort utvalg av badekar.

Kontakt oss for uforbindtelig hjelp til utforming av Deres bad, be om tilbud, plasser Deres bestilling eller ring oss for en hyggelig samtale om Deres planer for utbedring av Deres hjem.

Høsten 2011 kjøpte ekteparet Lyche en hvitmalt skipperstue i sentrum av Vollen i Asker I Båtbyggerlia 15 som ble pusset opp og selskapet åpnet den 27.07.2013 Little England Tea Rooms hvor det hver weekend serveres engelsk mat og drikke med hyggelig utsikt over Vollen båthavn og Oslofjorden.  Vi serverer mange typer engelsk te, kaffe, cream teas, high teas, engelsk frokost, B L T. chicken tikka, cheese and cheddar, og tuna smørbrød som vi lager på bestilling. Ta gjerne turen innom bare for å spise og hygge seg, eller kanskje diskutere en oppussing man planlegger.

Vårt showroom med sanitærutstyr og fliser samt kontor er i Nobels gate 18 (Bygdøy Alle) i Oslo. RING OSS (22 55 4100) OG AVTAL VISNING PÅ HVERDAGER ELLER BESØK VÅR VOLLEN TE SALONG I WEEKENDEN for en hyggelig prat om innredning.

Vennlig hilsen

    

              Kjersti                      og                  Henning

                Klikk for å sende oss en e-post : littleng@online.no

Little England Design A/STelefon: 22554100Nettstedskart